JUST NU: Hela Aftonbladet-redaktionen i TÅRAR

Gråtande man utanför Aftonbladet-huset

Medan Vladolf Putlers så kallade armé av hjärntvättade zombies fortsätter skjuta i blindo på pensionärer och kärnkraftverk för att "befria" sitt broderfolk i Ukraina från...sin frihet?...jobbar Aftonbladet på högtryck med sin liverapportering för att hålla oss ständigt ajour med vad som händer. Själv ser jag det som en stor tillgång och brukar titta in i flödet några gånger om degen för att få det senaste om vad ryssarna gjort i sin kamp för att förstöra sin framtid och skämma ut sitt land framför öppen ridå, så hela den civilserade världen kan betrakta deras FINA tradition av förtryck, korruption och fascism.

Som med allting är det dock svårt att tillfredsställa alla, även när något erbjuds dem gratis. Exempel på det är den här bortskämde gnällspiken, som valde att uttrycka sitt missnöje med hjälp av sidans meddelandefunktion:

Vass läsarkritik i Aftonbladets liverapportering om invasionskriget (följ flödet här).

Aj aj aj... Det måste svida att få sådan hård kritik från en lågutbildad idiot som lyckas med konststycket att 1: särskriva, 2: felstava och 3: använda interpunktion fel i en mening på hela tre ord (fast särskrivet till fyra). Det är nästan svårt att föreställa sig hur nedslående det måste vara för redaktionen. De sitter säkert och storgråter över sina tangentbord i detta nu, över den vassa kritiken.

Det är även intressant att fundera över hur en tjomme som den här "Micke med litet t efter" är att fraternisera med i vardagliga livet. Ger han lika konstruktiv i andra sammanhang också? Exempelvis om han skulle gå på stand up comedy, hade han då ropat "VAR ROLIGARE!!" åt den stackars kulturarbetaren som spelar apa på scenen? Sitter han illröd i nyllet och gormar "GODARE MAT!" efter kyparen när han äter på restaurang? Skriker han upprört och missbelåtet "VAR SKÖNARE DÅÅÅ!" när han skall para sig med sin hona? Ja, frågorna äro många. Inte fanken får man något svar heller.

Joråsåattee...

Roligare än så här blev inte det här inlägget i alla fall. Svennigt ber alla Mickar (med eller utan litet t) på förhand om ursäkt ifall gratisunderhållningen vi hade att erbjuda inte motsvarade era förväntningar denna gång.

Foto: Aftonbladet

Text: Svennigt-redaktionen

Nyare Äldre